Konijnfiletrollade met tagliatelle en peultjes in champignonsaus
Konijnfiletrollade met tagliatelle en peultjes in champignonsaus

Konijnfiletrollade met tagliatelle en peultjes in champignonsaus

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 856 kcal
Vet 32 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraat 78.9 g
Suiker 5 g
Vezel 8.1 g
Eiwit 59.4 g
Zout 2.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de champignons in 4 of 6.

  3. Hak het knoflook.

  4. Hak de walnootpitten grof.

  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Bereiding:
  7. Bestrijk de konijnfiletrollades met 2 eetl. olijfolie en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het knoflook en de hampignons 3 min.

  9. Roer er de peultjes onder en overgiet met de lichte room. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.

  10. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de champignonsaus.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi de tagliatelle met de walnootpitten en serveer met de konijnfiletrollades.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de champignons in 4 of 6.

  3. Hak het knoflook.

  4. Hak de walnootpitten grof.

  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Bereiding:
  7. Bestrijk de konijnfiletrollades met 2 eetl. olijfolie en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het knoflook en de hampignons 3 min.

  9. Roer er de peultjes onder en overgiet met de lichte room. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.

  10. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de champignonsaus.

  11. Afwerking:
  12. Bestrooi de tagliatelle met de walnootpitten en serveer met de konijnfiletrollades.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 856 kcal
Vet 32 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraat 78.9 g
Suiker 5 g
Vezel 8.1 g
Eiwit 59.4 g
Zout 2.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages

Bekijk het recept digitaal