- Bewaar

- Bewaar
Konijnfiletrollade met tagliatelle en peultjes in champignonsaus
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 4 of 6.
-
Hak het knoflook.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bestrijk de konijnfiletrollades met 2 eetl. olijfolie en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het knoflook en de hampignons 3 min.
-
Roer er de peultjes onder en overgiet met de lichte room. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de champignonsaus.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de tagliatelle met de walnootpitten en serveer met de konijnfiletrollades.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 4 of 6.
-
Hak het knoflook.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bestrijk de konijnfiletrollades met 2 eetl. olijfolie en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het knoflook en de hampignons 3 min.
-
Roer er de peultjes onder en overgiet met de lichte room. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de champignonsaus.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de tagliatelle met de walnootpitten en serveer met de konijnfiletrollades.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages