- Bewaar

- Bewaar
Kotelet zonder been met blackwellsaus, bloemkool en ovenkroketjes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. '16 Maanden' Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de kroketten op een bakplaat met bakpapier en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de bloemkoolroosjes ± 5 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt de boter in een pan en bak de koteletten ± 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verwijder het vet uit de pan. Voeg de pickles toe en blus met de room. Kook 1 min. en kruid met peper en zout.
-
Meng de peterselie onder de bloemkool.
-
Afwerking:
-
Lepel de saus over de koteletten.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. '16 Maanden' Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de bloemkool in roosjes.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de kroketten op een bakplaat met bakpapier en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de bloemkoolroosjes ± 5 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt de boter in een pan en bak de koteletten ± 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verwijder het vet uit de pan. Voeg de pickles toe en blus met de room. Kook 1 min. en kruid met peper en zout.
-
Meng de peterselie onder de bloemkool.
-
Afwerking:
-
Lepel de saus over de koteletten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. '16 Maanden' Michele Chiarlo Piemonte - Italië