- Bewaar

- Bewaar
Koude erwtensoep met spinazie
Onze drankensuggesties
Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Plet het vruchtvlees van de avocado en meng met 2 eetl. zure room en 0,5 eetl. citroensap. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Smeer een dunne laag van het avocadomengsel op de 2 sneden gekookte ham en rol ze strak op. Laat in de koelkast opstijven.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Breng 0,5 L bouillon met fijne tuinkruiden aan de kook. Doe er de diepgevroren erwtjes bij. Kruid met 2 koffiel. dragon, peper en zout.
-
Breng opnieuw aan de kook, dek af en laat 15 min. sudderen.
-
Voeg de diepgevroren spinazieblaadjes toe en laat nog 10 min. koken.
-
Mix de soep heel fijn. Laat volledig afkoelen.
-
Meng 1/2 dl olijfolie en 2 dl lichte room. Doe dit mengsel bij de koude soep en klop goed op.
-
Haal de rolletjes ham uit de koelkast en snij in reepjes van ongeveer 1 cm.
-
Afwerking:
-
Giet de koude soep in diepe borden en werk af met reepjes gevulde ham. Bestrooi met fijngehakte peterselie.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Plet het vruchtvlees van de avocado en meng met 2 eetl. zure room en 0,5 eetl. citroensap. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Smeer een dunne laag van het avocadomengsel op de 2 sneden gekookte ham en rol ze strak op. Laat in de koelkast opstijven.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Breng 0,5 L bouillon met fijne tuinkruiden aan de kook. Doe er de diepgevroren erwtjes bij. Kruid met 2 koffiel. dragon, peper en zout.
-
Breng opnieuw aan de kook, dek af en laat 15 min. sudderen.
-
Voeg de diepgevroren spinazieblaadjes toe en laat nog 10 min. koken.
-
Mix de soep heel fijn. Laat volledig afkoelen.
-
Meng 1/2 dl olijfolie en 2 dl lichte room. Doe dit mengsel bij de koude soep en klop goed op.
-
Haal de rolletjes ham uit de koelkast en snij in reepjes van ongeveer 1 cm.
-
Afwerking:
-
Giet de koude soep in diepe borden en werk af met reepjes gevulde ham. Bestrooi met fijngehakte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Ducla (wit) A.C. Entre-deux-Mers