- Bewaar

- Bewaar
Krieltjesgratin met spek en prei
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Bruin Trappistenbier met een verfijnd boeket van mout en gist. Licht bitter van smaak, met fijne houttoetsen. Wijn Dama de Toro Tempranillo `Barrel Aged' - D.O. Toro - Spanje Felrode wijn met aroma's van fruit en zoete kruiden. Fruitige, volle en vlezige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de preien in heel fijne ringen.
-
Snij de champignons in 2 of 4.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de krieltjes, de prei, de champignons, de hazelnoten en de spekblokjes in een grote ovenschaal.
-
Verkruimel er het bouillonblokje over en kruid met het paprikapoeder en zwarte peper.
-
Meng de room onder de geitenkaas en giet over de krieltjes.
-
Bestrooi met de geraspte kaas en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Bruin Trappistenbier met een verfijnd boeket van mout en gist. Licht bitter van smaak, met fijne houttoetsen. Wijn Dama de Toro Tempranillo `Barrel Aged' - D.O. Toro - Spanje Felrode wijn met aroma's van fruit en zoete kruiden. Fruitige, volle en vlezige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de preien in heel fijne ringen.
-
Snij de champignons in 2 of 4.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de krieltjes, de prei, de champignons, de hazelnoten en de spekblokjes in een grote ovenschaal.
-
Verkruimel er het bouillonblokje over en kruid met het paprikapoeder en zwarte peper.
-
Meng de room onder de geitenkaas en giet over de krieltjes.
-
Bestrooi met de geraspte kaas en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Bruin Trappistenbier met een verfijnd boeket van mout en gist. Licht bitter van smaak, met fijne houttoetsen. Wijn Dama de Toro Tempranillo `Barrel Aged' - D.O. Toro - Spanje Felrode wijn met aroma's van fruit en zoete kruiden. Fruitige, volle en vlezige smaak.