- Bewaar

- Bewaar
Krokant chocoladetorentje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 2 u. in de koelkast
-
Meng de mascarpone met de hazelnootpasta.
-
Besmeer 2/3 van de Bretoense koeken met de chocolademascarpone.
-
Stapel telkens 2 koeken met topping en 1 zonder om torentjes te maken.
-
Besmeer de zijkanten van het torentje ook met de chocolademascarpone en strijk af met een mes.
-
Bestrooi de zijkanten met de suikerdecoratie.
-
Versier met behulp van een spuitzak de bovenkant van de torentjes met de rest van de mascarpone.
-
Laat 2 u. opstijven in de koelkast.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 2 u. in de koelkast
-
Meng de mascarpone met de hazelnootpasta.
-
Besmeer 2/3 van de Bretoense koeken met de chocolademascarpone.
-
Stapel telkens 2 koeken met topping en 1 zonder om torentjes te maken.
-
Besmeer de zijkanten van het torentje ook met de chocolademascarpone en strijk af met een mes.
-
Bestrooi de zijkanten met de suikerdecoratie.
-
Versier met behulp van een spuitzak de bovenkant van de torentjes met de rest van de mascarpone.
-
Laat 2 u. opstijven in de koelkast.