Krokant chocoladetorentje
Krokant chocoladetorentje

Krokant chocoladetorentje

20 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min. + 2 u. in de koelkast
  2. Meng de mascarpone met de hazelnootpasta.

  3. Besmeer 2/3 van de Bretoense koeken met de chocolademascarpone.

  4. Stapel telkens 2 koeken met topping en 1 zonder om torentjes te maken.

  5. Besmeer de zijkanten van het torentje ook met de chocolademascarpone en strijk af met een mes.

  6. Bestrooi de zijkanten met de suikerdecoratie.

  7. Versier met behulp van een spuitzak de bovenkant van de torentjes met de rest van de mascarpone.

  8. Laat 2 u. opstijven in de koelkast.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min. + 2 u. in de koelkast
  2. Meng de mascarpone met de hazelnootpasta.

  3. Besmeer 2/3 van de Bretoense koeken met de chocolademascarpone.

  4. Stapel telkens 2 koeken met topping en 1 zonder om torentjes te maken.

  5. Besmeer de zijkanten van het torentje ook met de chocolademascarpone en strijk af met een mes.

  6. Bestrooi de zijkanten met de suikerdecoratie.

  7. Versier met behulp van een spuitzak de bovenkant van de torentjes met de rest van de mascarpone.

  8. Laat 2 u. opstijven in de koelkast.

Bekijk het recept digitaal