- Bewaar

- Bewaar
Krokante champignons met geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de steeltjes van de champignons en snipper fijn.
-
Snipper de blaadjes peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de champignonsteeltjes, de helft van de peterselie en de rozemarijn toe. Laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Kruid de geitenkaas met peper en zout en meng er de gestoofde champignonsteeltjes onder.
-
Meng het paneermeel met de geraspte kaas, de rest van de peterselie en de gehakte hazelnoten.
-
Schep de geitenkaasmengeling in de champignonhoedjes en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Verdeel er de geraspte kaasmengeling over en zet 10 min. in de oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de steeltjes van de champignons en snipper fijn.
-
Snipper de blaadjes peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de champignonsteeltjes, de helft van de peterselie en de rozemarijn toe. Laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout.
-
Kruid de geitenkaas met peper en zout en meng er de gestoofde champignonsteeltjes onder.
-
Meng het paneermeel met de geraspte kaas, de rest van de peterselie en de gehakte hazelnoten.
-
Schep de geitenkaasmengeling in de champignonhoedjes en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Verdeel er de geraspte kaasmengeling over en zet 10 min. in de oven.