- Bewaar

- Bewaar
Krokante honingkrieltjes met geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water en dep droog.
-
Maak in elke krielaardappel inkepingen in de breedte tot op 2/3 van de onderkant. Laat 1 à 2 mm tussen elke inkeping.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schik de krielaardappelen naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en verdeel er de boter en de olijfolie over.
-
Zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven. Draai de aardappelen regelmatig om, zodat ze gelijkmatig bakken.
-
Verdeel er de honing over en laat nog 5 min. verder bakken.
-
Verdeel er wat geitenkaas over en kruid met zwarte peper en een beetje zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water en dep droog.
-
Maak in elke krielaardappel inkepingen in de breedte tot op 2/3 van de onderkant. Laat 1 à 2 mm tussen elke inkeping.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schik de krielaardappelen naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en verdeel er de boter en de olijfolie over.
-
Zet ± 50 min. in de voorverwarmde oven. Draai de aardappelen regelmatig om, zodat ze gelijkmatig bakken.
-
Verdeel er de honing over en laat nog 5 min. verder bakken.
-
Verdeel er wat geitenkaas over en kruid met zwarte peper en een beetje zout.