- Bewaar

- Bewaar
Krokante kabeljauw in dilleroom met bloemkool en krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA In het uitgesproken aroma van dit amberbier zit opvallend veel hop met een florale toets. De afdronk is fijn en aangenaam bitter. Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P., Sur Lie - Clos de la Chapelle `Prestige' Droge witte loirewijn die gerijpt heeft op zijn fijne bezinksel. Nerveus, fris en licht pittig van smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Hak de dille fijn. Mix samen met de room en kruid met peper en zout.
-
Rasp de grana padano.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn en meng met de panko, de geraspte kaas en de olijfolie.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de stukken kabeljauw in een ovenschaal en verdeel er de pankomengeling over.
-
Schik de krieltjes en de bloemkoolroosjes rond de vis. Giet er de dilleroom over.
-
Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng de waterkers net voor het opdienen onder de krieltjes en de bloemkool.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kabeljauw samen met de krieltjes en de bloemkool over de borden. Bestrooi met de garnalen.
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA In het uitgesproken aroma van dit amberbier zit opvallend veel hop met een florale toets. De afdronk is fijn en aangenaam bitter. Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P., Sur Lie - Clos de la Chapelle `Prestige' Droge witte loirewijn die gerijpt heeft op zijn fijne bezinksel. Nerveus, fris en licht pittig van smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
-
Hak de dille fijn. Mix samen met de room en kruid met peper en zout.
-
Rasp de grana padano.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn en meng met de panko, de geraspte kaas en de olijfolie.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de stukken kabeljauw in een ovenschaal en verdeel er de pankomengeling over.
-
Schik de krieltjes en de bloemkoolroosjes rond de vis. Giet er de dilleroom over.
-
Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng de waterkers net voor het opdienen onder de krieltjes en de bloemkool.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kabeljauw samen met de krieltjes en de bloemkool over de borden. Bestrooi met de garnalen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA In het uitgesproken aroma van dit amberbier zit opvallend veel hop met een florale toets. De afdronk is fijn en aangenaam bitter. Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P., Sur Lie - Clos de la Chapelle `Prestige' Droge witte loirewijn die gerijpt heeft op zijn fijne bezinksel. Nerveus, fris en licht pittig van smaak.