- Bewaar
- Bewaar
Krokante taco’s met gemarineerde portobello
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages Roaix Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min. + 30 min. marineren)
-
Pers de limoen. Snipper het groene pepertje en het knoflook fijn. Meng met de olijfolie, de sojasaus, het komijnpoeder, de piment d’espelette, peper en zout.
-
Overgiet de portobello’s met de marinade en laat 30 min. staan.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de portobello’s 4 min. aan beide kanten op de barbecue. Snij in plakjes.
-
Pluk intussen de blaadjes van de koriander.
-
Verdeel de guacamole over de tacoschelpen, stop er de plakjes portobello in en werk af met de Italiaanse tomaten en de korianderblaadjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages Roaix Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min. + 30 min. marineren)
-
Pers de limoen. Snipper het groene pepertje en het knoflook fijn. Meng met de olijfolie, de sojasaus, het komijnpoeder, de piment d’espelette, peper en zout.
-
Overgiet de portobello’s met de marinade en laat 30 min. staan.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de portobello’s 4 min. aan beide kanten op de barbecue. Snij in plakjes.
-
Pluk intussen de blaadjes van de koriander.
-
Verdeel de guacamole over de tacoschelpen, stop er de plakjes portobello in en werk af met de Italiaanse tomaten en de korianderblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages Roaix Bier La Cambre IPA Blond abdijbier