Krokante taco’s met gemarineerde portobello

Krokante taco’s met gemarineerde portobello

50 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 304 kcal
Energie 1272 kj
Vet 21.9 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 19.3 g
Suiker 3.6 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 5.8 g
Zout 2.5 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (10 min. + 30 min. marineren)
  2. Pers de limoen. Snipper het groene pepertje en het knoflook fijn. Meng met de olijfolie, de sojasaus, het komijnpoeder, de piment d’espelette, peper en zout.

  3. Overgiet de portobello’s met de marinade en laat 30 min. staan.

  4. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  5. Bak de portobello’s 4 min. aan beide kanten op de barbecue. Snij in plakjes.

  6. Pluk intussen de blaadjes van de koriander.

  7. Verdeel de guacamole over de tacoschelpen, stop er de plakjes portobello in en werk af met de Italiaanse tomaten en de korianderblaadjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (10 min. + 30 min. marineren)
  2. Pers de limoen. Snipper het groene pepertje en het knoflook fijn. Meng met de olijfolie, de sojasaus, het komijnpoeder, de piment d’espelette, peper en zout.

  3. Overgiet de portobello’s met de marinade en laat 30 min. staan.

  4. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  5. Bak de portobello’s 4 min. aan beide kanten op de barbecue. Snij in plakjes.

  6. Pluk intussen de blaadjes van de koriander.

  7. Verdeel de guacamole over de tacoschelpen, stop er de plakjes portobello in en werk af met de Italiaanse tomaten en de korianderblaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 304 kcal
Energie 1272 kj
Vet 21.9 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 19.3 g
Suiker 3.6 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 5.8 g
Zout 2.5 g
natrium 1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages Roaix Bier La Cambre IPA Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal