- Bewaar

- Bewaar
Kruidig stoofpotje met konijn
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen en de selder in stukken. Snij de champignons in plakjes.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bind het kaneelstokje samen met de takjes tijm, de rozemarijn en de laurierblaadjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote stoofpot en bak de stukken konijn aan alle kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de stukken konijn uit de kookpot en stoof de pancetta kort aan. Voeg de ui, het knoflook, de selder en de wortelen toe. Kruid met zwarte peper en zout. Laat ± 6 min. stoven.
-
Overgiet met de wijn en laat 5 min. koken. Voeg de tomatenstukjes en de jeneverbessen toe.
-
Leg de stukken konijn opnieuw in de kookpot en voeg het kruidenbundeltje toe. Dek af en laat ± 1 u. 30 min. sudderen.
-
Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de champignons goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de champignons toe aan het stoofpotje met konijn en meng goed door elkaar.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 1 aardappel en snij in stukken. Snij 50 g wortel en 40 g witte selder in stukjes. 2 Kook de aardappel 20 min. in een bodempje water. Voeg na 5 min. de wortel en de selder toe. Voeg na 10 min. 25 g konijn toe. 3 Giet af. Plet de aardappel en de groenten fijn en snij het konijn in stukjes. Meng met 10 g tomatenstukjes en 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen en de selder in stukken. Snij de champignons in plakjes.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bind het kaneelstokje samen met de takjes tijm, de rozemarijn en de laurierblaadjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote stoofpot en bak de stukken konijn aan alle kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de stukken konijn uit de kookpot en stoof de pancetta kort aan. Voeg de ui, het knoflook, de selder en de wortelen toe. Kruid met zwarte peper en zout. Laat ± 6 min. stoven.
-
Overgiet met de wijn en laat 5 min. koken. Voeg de tomatenstukjes en de jeneverbessen toe.
-
Leg de stukken konijn opnieuw in de kookpot en voeg het kruidenbundeltje toe. Dek af en laat ± 1 u. 30 min. sudderen.
-
Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de champignons goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg de champignons toe aan het stoofpotje met konijn en meng goed door elkaar.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 1 aardappel en snij in stukken. Snij 50 g wortel en 40 g witte selder in stukjes. 2 Kook de aardappel 20 min. in een bodempje water. Voeg na 5 min. de wortel en de selder toe. Voeg na 10 min. 25 g konijn toe. 3 Giet af. Plet de aardappel en de groenten fijn en snij het konijn in stukjes. Meng met 10 g tomatenstukjes en 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt