- Bewaar

- Bewaar
Kruidige kalkoen in de wok met exotisch fruit
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Semillon-Chardonnay South Eastern Australia
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de knoflook fijn.
-
Leg de kalkoenensneden naast mekaar in een grote diepe schotel (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien). Giet er het ananassap met de knoflook, kaneel en gember over. Laat gedurende ± 2 u afgedekt marineren op een koele plaats.
-
Snij de stengels witte selder in kleine stukjes.
-
Snij de mango en de halve ananas (verwijder eerst het harde stuk in het midden) in blokjes.
-
Bereiding:
-
Haal de kalkoen uit de marinade en dep droog. Hou de marinade opzij en snij het vlees in blokjes. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de wok en voeg de arachideolie toe. Roerbak de kalkoen gedurende 5 min. op een hevig vuur.
-
Voeg de stukjes selder en de cashewnoten toe en laat ± 5 min. bakken.
-
Doe er de stukjes mango en ananas bij en 1,5 dl van de marinade. Laat gedurende 2 à 3 min. warm worden.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst en geef er de sojasaus apart bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Semillon-Chardonnay South Eastern Australia
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de knoflook fijn.
-
Leg de kalkoenensneden naast mekaar in een grote diepe schotel (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien). Giet er het ananassap met de knoflook, kaneel en gember over. Laat gedurende ± 2 u afgedekt marineren op een koele plaats.
-
Snij de stengels witte selder in kleine stukjes.
-
Snij de mango en de halve ananas (verwijder eerst het harde stuk in het midden) in blokjes.
-
Bereiding:
-
Haal de kalkoen uit de marinade en dep droog. Hou de marinade opzij en snij het vlees in blokjes. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de wok en voeg de arachideolie toe. Roerbak de kalkoen gedurende 5 min. op een hevig vuur.
-
Voeg de stukjes selder en de cashewnoten toe en laat ± 5 min. bakken.
-
Doe er de stukjes mango en ananas bij en 1,5 dl van de marinade. Laat gedurende 2 à 3 min. warm worden.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst en geef er de sojasaus apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Semillon-Chardonnay South Eastern Australia