- Bewaar

- Bewaar
Kruidige ovenschotel met varkenshaasje
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika Wijn Domaine des Hardonnières A.C. Chinon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng in een schotel de olijfolie, de geperste knoflook, de geplette korianderbolletjes (pletten tussen twee lepels), de komijn en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vlees in nootjes van 2 cm dik.
-
Laat de stukjes vlees op een koele plaats gedurende 3 u marineren in de kruidenolie. Keer het vlees regelmatig om. Snij de broccoli in kleine roosjes (diepgevroren broccoli oppervlakkig ontdooien).
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een hoge braadpan. Bak de nootjes vlees goudbruin langs beide zijden gedurende 1 à 2 min. Als er nog wat kruidenolie in de schotel blijft, giet die dan in de pan.
-
Schik de nootjes vlees naast elkaar in een ovenschotel.
-
Giet de kalfsfond in de braadpan (schraap de braadresten los met een houten spatel) en voeg de saffraan toe. Doe er de broccoliroosjes bij en laat 3 min. koken. Voeg de diepge-vroren tomatenblokjes toe en roer er de instantsausbinder onder tot de saus goed gebonden is. Verdeel de saus over het vlees.
-
Dek de schotel af en schuif gedurende 35 à 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Versier de schotel met verse koriander en dien onmiddellijk op met pilavrijst.
Voor DIEPVRIESVLEES Laat het varkenshaasje oppervlakkig ontdooien.
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika Wijn Domaine des Hardonnières A.C. Chinon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng in een schotel de olijfolie, de geperste knoflook, de geplette korianderbolletjes (pletten tussen twee lepels), de komijn en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vlees in nootjes van 2 cm dik.
-
Laat de stukjes vlees op een koele plaats gedurende 3 u marineren in de kruidenolie. Keer het vlees regelmatig om. Snij de broccoli in kleine roosjes (diepgevroren broccoli oppervlakkig ontdooien).
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een hoge braadpan. Bak de nootjes vlees goudbruin langs beide zijden gedurende 1 à 2 min. Als er nog wat kruidenolie in de schotel blijft, giet die dan in de pan.
-
Schik de nootjes vlees naast elkaar in een ovenschotel.
-
Giet de kalfsfond in de braadpan (schraap de braadresten los met een houten spatel) en voeg de saffraan toe. Doe er de broccoliroosjes bij en laat 3 min. koken. Voeg de diepge-vroren tomatenblokjes toe en roer er de instantsausbinder onder tot de saus goed gebonden is. Verdeel de saus over het vlees.
-
Dek de schotel af en schuif gedurende 35 à 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Versier de schotel met verse koriander en dien onmiddellijk op met pilavrijst.
Voor DIEPVRIESVLEES Laat het varkenshaasje oppervlakkig ontdooien.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Pinotage Zuid-Afrika Wijn Domaine des Hardonnières A.C. Chinon