- Bewaar

- Bewaar
Kwartfilets en tagliatelle met oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Blond abdijbier Wijn Aigle Noir Pinot Noir I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de kwartelfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de champignons in 4 en scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Rits de blaadjes van de rozemarijn en hak ze fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een steelpan en bak de sjalot glazig. Voeg de champignons toe en laat ze even bakken. Kruid met peper en zout. Giet er de witte wijn bij en laat verdampen. Voeg dan de gevogeltefond toe en laat ± 5 min. sudderen. Mix fijn en meng er de mosterd onder. Werk af met enkele blaadjes rozemarijn.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de kwartelfilets aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Dek af en laat nog ± 12 min. bakken op een zacht vuur. Haal uit de pan en hou warm.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng met de olijfolie.
-
Smelt 1 eetl. boter in de pan van de kwartelfilets en bak de oesterzwammen. Kruid met peper en zout en meng onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met de oesterzwammen samen met de kwartelfilets over de borden. Werk af met de saus en de rozemarijn.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Blond abdijbier Wijn Aigle Noir Pinot Noir I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de kwartelfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de champignons in 4 en scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Rits de blaadjes van de rozemarijn en hak ze fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een steelpan en bak de sjalot glazig. Voeg de champignons toe en laat ze even bakken. Kruid met peper en zout. Giet er de witte wijn bij en laat verdampen. Voeg dan de gevogeltefond toe en laat ± 5 min. sudderen. Mix fijn en meng er de mosterd onder. Werk af met enkele blaadjes rozemarijn.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de kwartelfilets aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Dek af en laat nog ± 12 min. bakken op een zacht vuur. Haal uit de pan en hou warm.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng met de olijfolie.
-
Smelt 1 eetl. boter in de pan van de kwartelfilets en bak de oesterzwammen. Kruid met peper en zout en meng onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta met de oesterzwammen samen met de kwartelfilets over de borden. Werk af met de saus en de rozemarijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Blond abdijbier Wijn Aigle Noir Pinot Noir I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand