- Bewaar

- Bewaar
Lactosevrije panna cotta met mango en aardbei
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf (ontdooitijd + 10 min. + 5 u. opstijven)
-
Laat het diepvriesfruit oppervlakkig ontdooien. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
-
Warm ondertussen de roo samen met de suiker op in een steelpannetje en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op.
-
Giet de room over de yoghurt en roer goed.
-
Snij de mangoblokjes fijn en verdeel de mango over 4 glaasjes of serveerringen. Lepel er de yoghurt over en laat 5 u. opstijven in de koelkast.
-
Op het moment zelf (10 min.)
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Maak inkepingen in 4 aardbeien in de vorm van een waaier. Prak de rest van de aardbeien fijn met een vork en meng er de honing en het citroensap onder.
-
Schik een aardbeienwaaier op elke panna cotta en lepel er de aardbeienmoes rond. Bestrooi met de pistachenoten.
- Vervang de pistachenoten door geprakte meringue, suikerparels of chocoladeschilfers. - In plaats van de mango kan u ook verkruimelde koekjes gebruiken als bodem.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf (ontdooitijd + 10 min. + 5 u. opstijven)
-
Laat het diepvriesfruit oppervlakkig ontdooien. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
-
Warm ondertussen de roo samen met de suiker op in een steelpannetje en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op.
-
Giet de room over de yoghurt en roer goed.
-
Snij de mangoblokjes fijn en verdeel de mango over 4 glaasjes of serveerringen. Lepel er de yoghurt over en laat 5 u. opstijven in de koelkast.
-
Op het moment zelf (10 min.)
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Maak inkepingen in 4 aardbeien in de vorm van een waaier. Prak de rest van de aardbeien fijn met een vork en meng er de honing en het citroensap onder.
-
Schik een aardbeienwaaier op elke panna cotta en lepel er de aardbeienmoes rond. Bestrooi met de pistachenoten.
- Vervang de pistachenoten door geprakte meringue, suikerparels of chocoladeschilfers. - In plaats van de mango kan u ook verkruimelde koekjes gebruiken als bodem.