- Bewaar

- Bewaar
Lamsfilet in krokant kruidenkorstje met fijne roomsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Colchagua Valley - Chili Wijn Château Crillon - A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de lamsfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de peterselie (u hebt 2 eetl. nodig) en het teentje knoflook fijn.
-
Meng het paneermeel met 1 eetl. olijfolie, het fijngesnipperde knoflook, de dragon en de fijngesnipperde peterselie.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak de lamsfilets aan beide kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de lamsfilets uit de braadpan en leg ze in een ovenschaal. Bedek met het gekruide paneermeel.
-
Zet de ovenschaal 8 à 9 min. in de voorverwarmde oven. Voor een licht korstje kan u de laatste 2 à 3 min. de grill aanzetten.
-
Giet intussen de witte wijn in de braadpan. Schraap de braadresten goed los en laat 2 min. inkoken op een hoog vuur. Voeg de room toe en laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de lamsfilets in fijne schuine sneden en schik ze in waaiervorm op de borden. Lepel er wat saus over en serveer met prinsessenboontjes of witloof, en aardappelgratin of hertoginnenaardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Colchagua Valley - Chili Wijn Château Crillon - A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de lamsfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper de peterselie (u hebt 2 eetl. nodig) en het teentje knoflook fijn.
-
Meng het paneermeel met 1 eetl. olijfolie, het fijngesnipperde knoflook, de dragon en de fijngesnipperde peterselie.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 225 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak de lamsfilets aan beide kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de lamsfilets uit de braadpan en leg ze in een ovenschaal. Bedek met het gekruide paneermeel.
-
Zet de ovenschaal 8 à 9 min. in de voorverwarmde oven. Voor een licht korstje kan u de laatste 2 à 3 min. de grill aanzetten.
-
Giet intussen de witte wijn in de braadpan. Schraap de braadresten goed los en laat 2 min. inkoken op een hoog vuur. Voeg de room toe en laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de lamsfilets in fijne schuine sneden en schik ze in waaiervorm op de borden. Lepel er wat saus over en serveer met prinsessenboontjes of witloof, en aardappelgratin of hertoginnenaardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Colchagua Valley - Chili Wijn Château Crillon - A.O.P. Ventoux