- Bewaar

- Bewaar
Lasagne met Hopus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de spinazie ontdooien.
-
Snipper de teentjes knoflook en de ui fijn.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in plakjes. Stoom de roosjes en plakjes 5 min.
-
Meng de tomatenstukjes met de bouillon, het basilicum, de tijm en peper en zout.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook en ui 1 min.
-
Voeg het gehakt toe, bestrooi met de rozemarijn en prak los met een vork. Roerbak 5 min.
-
Giet het bier bij het gehakt en laat nog 5 min. bakken tot al het vocht verdampt is.
-
Wrijf een ovenschotel in met 2 eetl. olijfolie en verdeel er de helft van het gehakt over. Leg er de lasagnevellen naast elkaar op.
-
Giet er 1/4 van de tomatenstukjes over en dek opnieuw af met lasagnevellen. Bedek met een laagje broccoli en 1/4 van de tomatenstukjes.
-
Bedek opnieuw met lasagnevellen, verdeel er de ontdooide spinazie over, de rest van het gehakt en 1/4 van de tomatenstukjes.
-
Bedek opnieuw met lasagnevellen, verdeel er de rest van de tomatenstukjes over en eindig met de plakjes mozzarella. Leg mooi naast elkaar en bestrooi met het paprikapoeder. Zet 50 à 55 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk met een stukje brood.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de spinazie ontdooien.
-
Snipper de teentjes knoflook en de ui fijn.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in plakjes. Stoom de roosjes en plakjes 5 min.
-
Meng de tomatenstukjes met de bouillon, het basilicum, de tijm en peper en zout.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook en ui 1 min.
-
Voeg het gehakt toe, bestrooi met de rozemarijn en prak los met een vork. Roerbak 5 min.
-
Giet het bier bij het gehakt en laat nog 5 min. bakken tot al het vocht verdampt is.
-
Wrijf een ovenschotel in met 2 eetl. olijfolie en verdeel er de helft van het gehakt over. Leg er de lasagnevellen naast elkaar op.
-
Giet er 1/4 van de tomatenstukjes over en dek opnieuw af met lasagnevellen. Bedek met een laagje broccoli en 1/4 van de tomatenstukjes.
-
Bedek opnieuw met lasagnevellen, verdeel er de ontdooide spinazie over, de rest van het gehakt en 1/4 van de tomatenstukjes.
-
Bedek opnieuw met lasagnevellen, verdeel er de rest van de tomatenstukjes over en eindig met de plakjes mozzarella. Leg mooi naast elkaar en bestrooi met het paprikapoeder. Zet 50 à 55 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer onmiddellijk met een stukje brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus