- Bewaar

- Bewaar
Lasagne met vis
Onze drankensuggesties
Wijn Soave D.O.C. Italië - Magnumfles Wijn Las Casas del Toqui Chardonnay Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Snij de kaas in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 3 eetl. boter in een kookpan en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de juliennegroenten toe en laat 3 min. stoven op een matig vuur.
-
Bestrooi met 2 eetl. bloem en voeg al roerend 5 dl koud water en het tomatenconcentraat toe. Meng alles goed, zodat er geen klonters ontstaan. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpan en roer er 2 eetl. bloem onder. Meng en laat even drogen op het vuur. Giet er de koude melk al roerend bij. Voeg de blokjes kaas toe en roer tot een gladde massa.
-
Maak de lasagne: bedek de bodem van een ovenschotel met wat groente-saus, daarna met lasagnevellen (leg ze naast elkaar, niet over elkaar), de helft van de vismengeling en enkele lepels kaassaus. Bedek opnieuw met lasagnevellen, groentesaus en de -andere helft van de vismengeling. Eindig met de rest van de kaassaus.
-
Schuif de ovenschotel gedurende 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met stukjes stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Soave D.O.C. Italië - Magnumfles Wijn Las Casas del Toqui Chardonnay Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het teentje knoflook fijn.
-
Snij de kaas in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 3 eetl. boter in een kookpan en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de juliennegroenten toe en laat 3 min. stoven op een matig vuur.
-
Bestrooi met 2 eetl. bloem en voeg al roerend 5 dl koud water en het tomatenconcentraat toe. Meng alles goed, zodat er geen klonters ontstaan. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 2 eetl. boter in een kookpan en roer er 2 eetl. bloem onder. Meng en laat even drogen op het vuur. Giet er de koude melk al roerend bij. Voeg de blokjes kaas toe en roer tot een gladde massa.
-
Maak de lasagne: bedek de bodem van een ovenschotel met wat groente-saus, daarna met lasagnevellen (leg ze naast elkaar, niet over elkaar), de helft van de vismengeling en enkele lepels kaassaus. Bedek opnieuw met lasagnevellen, groentesaus en de -andere helft van de vismengeling. Eindig met de rest van de kaassaus.
-
Schuif de ovenschotel gedurende 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met stukjes stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Soave D.O.C. Italië - Magnumfles Wijn Las Casas del Toqui Chardonnay Chili