- Bewaar

- Bewaar
Lasagne van pastinaak en prei met hazelnoten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Schil de pastinaak en snij in dunne schijven.
-
Snij de preien in fijne ringen.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de uien en het knoflook 1 min. Roer er de prei, het kerriepoeder en het paprikapoeder onder. Kruid met peper en zout. Laat 10 à 15 min. stoven.
-
Verdeel 1/3 van de prei over een ovenschaal en leg er 4 lasagnevellen naast elkaar op. Verdeel er schijfjes pastinaak, een laagje prei en 4 lasagnevellen over. Voeg de rest van de groentjes toe en overgiet met de room.
-
Bestrooi met de geraspte kaas en de hazelnoten. Zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (15 min.) 1 Schil 50 g pastinaak en snij samen met 50 g prei in stukjes. 2 Kook 30 g lasagnevellen samen met de prei en de pastinaak 12 min. gaar in water. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Schil de pastinaak en snij in dunne schijven.
-
Snij de preien in fijne ringen.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de uien en het knoflook 1 min. Roer er de prei, het kerriepoeder en het paprikapoeder onder. Kruid met peper en zout. Laat 10 à 15 min. stoven.
-
Verdeel 1/3 van de prei over een ovenschaal en leg er 4 lasagnevellen naast elkaar op. Verdeel er schijfjes pastinaak, een laagje prei en 4 lasagnevellen over. Voeg de rest van de groentjes toe en overgiet met de room.
-
Bestrooi met de geraspte kaas en de hazelnoten. Zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (15 min.) 1 Schil 50 g pastinaak en snij samen met 50 g prei in stukjes. 2 Kook 30 g lasagnevellen samen met de prei en de pastinaak 12 min. gaar in water. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André rosé I.G.P. Pays d'Oc