- Bewaar

- Bewaar
Lauwwarme salade van geroosterde bloemkool met schapenkaas
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Sterk blond bier Wijn Château Petit Roubié A.O.P. Picpoul de Pinet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 bij 2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool en de zoete aardappelen over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met de komijn, zwarte peper en zout. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg de kikkererwten toe en laat nog 10 min. verder roosteren.
-
Snipper intussen de koriander en de platte peterselie fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes. Snij de rode uien in hele fijne ringen.
-
Maak een dressing: pers de limoen en meng 2 eetl. olijfolie met het sap. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de geroosterde groenten in een schaal en meng er de dressing onder, samen met de koriander, de platte peterselie, de paprika en de rode uien.
-
Verkruimel er de schapenkaas over.
Dit recept is glutenvrij. Lees aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over de aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml). Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 75 g zoete aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g bloemkool in stukjes. 2 Kook 20 min. in ongezouten water. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Sterk blond bier Wijn Château Petit Roubié A.O.P. Picpoul de Pinet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 bij 2 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool en de zoete aardappelen over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met de komijn, zwarte peper en zout. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg de kikkererwten toe en laat nog 10 min. verder roosteren.
-
Snipper intussen de koriander en de platte peterselie fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes. Snij de rode uien in hele fijne ringen.
-
Maak een dressing: pers de limoen en meng 2 eetl. olijfolie met het sap. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de geroosterde groenten in een schaal en meng er de dressing onder, samen met de koriander, de platte peterselie, de paprika en de rode uien.
-
Verkruimel er de schapenkaas over.
Dit recept is glutenvrij. Lees aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over de aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml). Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 75 g zoete aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g bloemkool in stukjes. 2 Kook 20 min. in ongezouten water. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond Sterk blond bier Wijn Château Petit Roubié A.O.P. Picpoul de Pinet