- Bewaar

- Bewaar
Lentegroentjes in bladerdeeg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat het bladerdeeg oppervlakkig ontdooien. Rol het lichtjes uit met een deegrol.
-
Laat een klein stukje van het groen aan de wortelen. Snij de wortelen in de lengte in 2.
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten.
-
Klop het ei los met een vork.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de wortelen en de aspergepunten 2 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij elk plakje bladerdeeg in de lengte in 4.
-
Besmeer de reepjes bladerdeeg met tapenade en leg er een wortelstaafje en 2 aspergepunten dwars op. Rol het bladerdeeg als een spiraal rond de groentestaafjes.
-
Schik de hapjes op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met het losgeklopte ei. Bestrooi met de maanzaadjes en zet ± 20 min. In de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat het bladerdeeg oppervlakkig ontdooien. Rol het lichtjes uit met een deegrol.
-
Laat een klein stukje van het groen aan de wortelen. Snij de wortelen in de lengte in 2.
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten.
-
Klop het ei los met een vork.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de wortelen en de aspergepunten 2 min. in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij elk plakje bladerdeeg in de lengte in 4.
-
Besmeer de reepjes bladerdeeg met tapenade en leg er een wortelstaafje en 2 aspergepunten dwars op. Rol het bladerdeeg als een spiraal rond de groentestaafjes.
-
Schik de hapjes op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met het losgeklopte ei. Bestrooi met de maanzaadjes en zet ± 20 min. In de voorverwarmde oven.