- Bewaar

- Bewaar
Lentetaart met groene groenten en Ganda-ham
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre Blond Blond abdijbier Wijn Haut-Poitou A.O.P. `Koââ' Sauvignon Blanc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de broccolini in de lengte in 2.
-
Schil de groene asperges van het midden naar de voet. Snij in fijne slierten met een dunschiller.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 25 min. in de oven)
-
Leg 2 vellen filodeeg naast elkaar op een bakplaat en laat ze 2 cm overlappen. Bestrijk met olijfolie. Leg er opnieuw 2 vellen bovenop en bestrijk met olijfolie. Herhaal tot alle vellen op zijn. De laatste vellen hoef je niet in te strijken met olijfolie.
-
Verdeel de cottage cheese over het filodeeg tot op 2 cm van de rand. Kruid met peper en zout en verdeel er de uiringen over.
-
Verdeel er de erwten, de broccolini, de courgetteslierten en de aspergelinten over.
-
Maak roosjes van de ham en leg op de taart.
-
Bestrijk de randen van het filodeeg met de rest van de olijfolie en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre Blond Blond abdijbier Wijn Haut-Poitou A.O.P. `Koââ' Sauvignon Blanc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de broccolini in de lengte in 2.
-
Schil de groene asperges van het midden naar de voet. Snij in fijne slierten met een dunschiller.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 25 min. in de oven)
-
Leg 2 vellen filodeeg naast elkaar op een bakplaat en laat ze 2 cm overlappen. Bestrijk met olijfolie. Leg er opnieuw 2 vellen bovenop en bestrijk met olijfolie. Herhaal tot alle vellen op zijn. De laatste vellen hoef je niet in te strijken met olijfolie.
-
Verdeel de cottage cheese over het filodeeg tot op 2 cm van de rand. Kruid met peper en zout en verdeel er de uiringen over.
-
Verdeel er de erwten, de broccolini, de courgetteslierten en de aspergelinten over.
-
Maak roosjes van de ham en leg op de taart.
-
Bestrijk de randen van het filodeeg met de rest van de olijfolie en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre Blond Blond abdijbier Wijn Haut-Poitou A.O.P. `Koââ' Sauvignon Blanc