- Bewaar

- Bewaar
Linguine met tonijn, tomatensalsa en artisjokharten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' - Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de artisjokharten in stukjes.
-
Verdeel de uitgelekte tonijn met een vork in stukjes.
-
Plet de ongepelde teentjes knoflook met de platte kant van een groot mes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Doe de artisjokharten en de geplette knoflookteentjes in een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn en besprenkel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en meng goed. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Neem de ovenschaal uit de oven en duw de pulp uit de teentjes knoflook. Meng ze onder de stukjes artisjok.
-
Voeg de kerstomatensalsa toe aan de ovenschaal, meng en zet nog 10 min. in de oven.
-
Kook intussen de linguine beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Neem de ovenschaal uit de oven en meng er de tonijn en de pasta onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' - Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de artisjokharten in stukjes.
-
Verdeel de uitgelekte tonijn met een vork in stukjes.
-
Plet de ongepelde teentjes knoflook met de platte kant van een groot mes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Doe de artisjokharten en de geplette knoflookteentjes in een ovenschaal. Bestrooi met de rozemarijn en besprenkel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en meng goed. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Neem de ovenschaal uit de oven en duw de pulp uit de teentjes knoflook. Meng ze onder de stukjes artisjok.
-
Voeg de kerstomatensalsa toe aan de ovenschaal, meng en zet nog 10 min. in de oven.
-
Kook intussen de linguine beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Neem de ovenschaal uit de oven en meng er de tonijn en de pasta onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' - Umani Ronchi Abruzzo - Italië