- Bewaar

- Bewaar
Linguine met venkel en romig limoensausje
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Sterk blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknollen in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes. Hou het groen apart voor de afwerking.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Rasp de limoenschil en pers 1 limoenhelft.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt ondertussen 2 eetl. boter in een kookpot en stoof de venkel 10 min. met het limoensap.
-
Smelt 35 g boter in een steelpan en stoof de lente-uitjes. Voeg de Italiaanse kruidenmix, de lichte room, de helft van de limoenzeste, zwarte peper en zout toe. Laat enkele minuten sudderen.
-
Meng de pasta met de roomsaus en de helft van de parmezaan.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schep er de venkel over.
-
Bestrooi met de rest van de parmezaan en de limoenzeste en werk af met het venkelgroen.
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Sterk blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknollen in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in fijne reepjes. Hou het groen apart voor de afwerking.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Rasp de limoenschil en pers 1 limoenhelft.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt ondertussen 2 eetl. boter in een kookpot en stoof de venkel 10 min. met het limoensap.
-
Smelt 35 g boter in een steelpan en stoof de lente-uitjes. Voeg de Italiaanse kruidenmix, de lichte room, de helft van de limoenzeste, zwarte peper en zout toe. Laat enkele minuten sudderen.
-
Meng de pasta met de roomsaus en de helft van de parmezaan.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en schep er de venkel over.
-
Bestrooi met de rest van de parmezaan en de limoenzeste en werk af met het venkelgroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Chouffe Sterk blond bier Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije