- Bewaar

- Bewaar
Macaroni met zalmhaasje, courgette en kaassaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de zalm in reepjes en de courgette in blokjes.
-
Snipper de ui en het knoflook.
-
Verwijder de zaadlijsten en pitten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
1 Kook de macaroni beetgaar.
-
2 Smelt de boter, bak de ui en het look glazig. Voeg de blokjes courgette en paprika toe. Stoof ± 5 min.
-
3 Bestrooi met bloem en roer goed onder. Leng al roerend aan met de melk tot u een gladde saus bekomt.
-
4 Laat de Cambozola smelten in de saus en voeg de zalm toe. Kruid bij naar smaak met nootmuskaat en peper.
-
5 Roer de macaroni en de zalmreepjes door de saus. Schep alles in een brede ovenschotel en bestrooi met de rest van de kaas.
-
6 Laat even kleuren onder de grill.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de zalm in reepjes en de courgette in blokjes.
-
Snipper de ui en het knoflook.
-
Verwijder de zaadlijsten en pitten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
1 Kook de macaroni beetgaar.
-
2 Smelt de boter, bak de ui en het look glazig. Voeg de blokjes courgette en paprika toe. Stoof ± 5 min.
-
3 Bestrooi met bloem en roer goed onder. Leng al roerend aan met de melk tot u een gladde saus bekomt.
-
4 Laat de Cambozola smelten in de saus en voeg de zalm toe. Kruid bij naar smaak met nootmuskaat en peper.
-
5 Roer de macaroni en de zalmreepjes door de saus. Schep alles in een brede ovenschotel en bestrooi met de rest van de kaas.
-
6 Laat even kleuren onder de grill.