Macaroni met zalmhaasje, courgette en kaassaus
Macaroni met zalmhaasje, courgette en kaassaus

Macaroni met zalmhaasje, courgette en kaassaus

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 751 kcal
Vet 37.6 g
Koolhydraat 65.4 g
Eiwit 37.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de zalm in reepjes en de courgette in blokjes.

  3. Snipper de ui en het knoflook.

  4. Verwijder de zaadlijsten en pitten uit de paprika en snij in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. 1 Kook de macaroni beetgaar.

  7. 2 Smelt de boter, bak de ui en het look glazig. Voeg de blokjes courgette en paprika toe. Stoof ± 5 min.

  8. 3 Bestrooi met bloem en roer goed onder. Leng al roerend aan met de melk tot u een gladde saus bekomt.

  9. 4 Laat de Cambozola smelten in de saus en voeg de zalm toe. Kruid bij naar smaak met nootmuskaat en peper.

  10. 5 Roer de macaroni en de zalmreepjes door de saus. Schep alles in een brede ovenschotel en bestrooi met de rest van de kaas.

  11. 6 Laat even kleuren onder de grill.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de zalm in reepjes en de courgette in blokjes.

  3. Snipper de ui en het knoflook.

  4. Verwijder de zaadlijsten en pitten uit de paprika en snij in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. 1 Kook de macaroni beetgaar.

  7. 2 Smelt de boter, bak de ui en het look glazig. Voeg de blokjes courgette en paprika toe. Stoof ± 5 min.

  8. 3 Bestrooi met bloem en roer goed onder. Leng al roerend aan met de melk tot u een gladde saus bekomt.

  9. 4 Laat de Cambozola smelten in de saus en voeg de zalm toe. Kruid bij naar smaak met nootmuskaat en peper.

  10. 5 Roer de macaroni en de zalmreepjes door de saus. Schep alles in een brede ovenschotel en bestrooi met de rest van de kaas.

  11. 6 Laat even kleuren onder de grill.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 751 kcal
Vet 37.6 g
Koolhydraat 65.4 g
Eiwit 37.6 g

Bekijk het recept digitaal