- Bewaar

- Bewaar
Maïs-paprika-ananas-brochette met zoete marinade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min)
-
Meng de honing, ketchup, arachideolie en sojasaus in een kommetje. Kruid met peper.
-
Bereiding:
-
Kook de maïskolf 10 min. in lichtgezouten water, giet af en snij in 8 stukken.
-
Snij de paprika in stukken van 2 cm, en prik samen met enkele stukjes ananas en de maïs op 4 brochettestokjes.
-
Overgiet met de zoete marinade. Bak 4 à 5 min. op een hete BBQ en draai af en toe om.
Bewaar de rest van de zoete marinade in een luchtdicht doosje in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min)
-
Meng de honing, ketchup, arachideolie en sojasaus in een kommetje. Kruid met peper.
-
Bereiding:
-
Kook de maïskolf 10 min. in lichtgezouten water, giet af en snij in 8 stukken.
-
Snij de paprika in stukken van 2 cm, en prik samen met enkele stukjes ananas en de maïs op 4 brochettestokjes.
-
Overgiet met de zoete marinade. Bak 4 à 5 min. op een hete BBQ en draai af en toe om.
Bewaar de rest van de zoete marinade in een luchtdicht doosje in de koelkast.