- Bewaar

- Bewaar
Marokkaans gekruide kippenbout en fis kikkererwtenslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Cono Sur Carmenère Reserva Especial Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de aubergines in stukken van 2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukken van dezelfde grootte als de aubergines.
-
Meng alle droge kruiden en wrijf er de kippenbovenbouten goed mee in.
-
Hak de munt- en korianderblaadjes en de amandelnoten grof.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de kippenbovenbouten in een ovenschaal en besprenkel met de honing. Leg er de stukken aubergine en paprika bij en overgiet ze met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de uitgelekte kikkererwten met de munt en koriander, de lente-uitjes en het citroensap. Meng goed en kruid met zwarte peper en zo
-
Afwerking:
-
Bestrooi de kippenbouten met de grofgehakte amandelnoten en serveer met de groenten en de kikkererwtensalade.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Cono Sur Carmenère Reserva Especial Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de aubergines in stukken van 2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukken van dezelfde grootte als de aubergines.
-
Meng alle droge kruiden en wrijf er de kippenbovenbouten goed mee in.
-
Hak de munt- en korianderblaadjes en de amandelnoten grof.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de kippenbovenbouten in een ovenschaal en besprenkel met de honing. Leg er de stukken aubergine en paprika bij en overgiet ze met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de uitgelekte kikkererwten met de munt en koriander, de lente-uitjes en het citroensap. Meng goed en kruid met zwarte peper en zo
-
Afwerking:
-
Bestrooi de kippenbouten met de grofgehakte amandelnoten en serveer met de groenten en de kikkererwtensalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Cono Sur Carmenère Reserva Especial Central Valley - Chili