- Bewaar

- Bewaar
Mascarponetaartje met exotisch fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitten uit de dadels en snij in stukken.
-
Hak 1 eetl. noten heel fijn voor de afwerking.
-
Snij de grenadilla open en lepel er de pitten uit.
-
Verwijder de schil van de kaki en snij in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Doe 80 g noten samen met de dadels en de kokosolie in een hoge beker (of blender) en mix tot een gladde puree.
-
Verdeel de puree over 4 inox ringen. Duw goed aan met de vingers en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Klop de room half stijf samen met de bloemsuiker.
-
Voeg de mascarpone toe en roer tot een gladde massa. Meng er de blokjes kaki onder en laat 30 min. tot 1 u. opstijven in de koelkast.
-
Haal de taartbodems uit de ringen en schik op de borden. Lepel er de mascarpone over.
-
Afwerking:
-
Werk de taartjes af met de pitten van de grenadilla. Versier met een ananaskers. Bestrooi alles met de fijngehakte nootjes en een blaadje munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitten uit de dadels en snij in stukken.
-
Hak 1 eetl. noten heel fijn voor de afwerking.
-
Snij de grenadilla open en lepel er de pitten uit.
-
Verwijder de schil van de kaki en snij in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Doe 80 g noten samen met de dadels en de kokosolie in een hoge beker (of blender) en mix tot een gladde puree.
-
Verdeel de puree over 4 inox ringen. Duw goed aan met de vingers en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Klop de room half stijf samen met de bloemsuiker.
-
Voeg de mascarpone toe en roer tot een gladde massa. Meng er de blokjes kaki onder en laat 30 min. tot 1 u. opstijven in de koelkast.
-
Haal de taartbodems uit de ringen en schik op de borden. Lepel er de mascarpone over.
-
Afwerking:
-
Werk de taartjes af met de pitten van de grenadilla. Versier met een ananaskers. Bestrooi alles met de fijngehakte nootjes en een blaadje munt.