- Bewaar

- Bewaar
Mediterrane farfallegratin met witte bonen en aubergine
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Wijn Nemea Réserve - Tsantali - Griekenland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.)
-
Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en de knoflookteentjes.
-
Hak de salieblaadjes fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de aubergineblokjes en de verse tijm en salie toe. Doe er de gepelde tomaten bij en kruid met zwarte peper en zout. Laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Voeg de uitgelekte witte bonen op het einde van de gaartijd toe aan de auberginesaus.
-
Meng de pasta onder de auberginesaus en schep in een ovenschotel. Meng de panko met de geraspte parmezaan en 2 eetl. olijfolie. Verdeel over de pasta en bak 20 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant mooi bruin is.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Wijn Nemea Réserve - Tsantali - Griekenland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.)
-
Snij de aubergines in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en de knoflookteentjes.
-
Hak de salieblaadjes fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de aubergineblokjes en de verse tijm en salie toe. Doe er de gepelde tomaten bij en kruid met zwarte peper en zout. Laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Voeg de uitgelekte witte bonen op het einde van de gaartijd toe aan de auberginesaus.
-
Meng de pasta onder de auberginesaus en schep in een ovenschotel. Meng de panko met de geraspte parmezaan en 2 eetl. olijfolie. Verdeel over de pasta en bak 20 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant mooi bruin is.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Wijn Nemea Réserve - Tsantali - Griekenland