- Bewaar

- Bewaar
Meloensalade met dille-basilicumpesto en parmaham
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Trek de parmaham in fijnere repen en rol losjes op.
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en dille. Hou van elk een paar takjes apart voor de afwerking.
-
Snij de meloen in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Schep met een meloenschepje bolletjes uit de meloen.
-
Bereiding:
-
Maak de pesto: doe de pijnboompitten, de grana padano, de dille, het basilicum, het knoflook en het citroensap in een blender of hoge maatbeker en mix glad met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Doe de spinazie in een grote mengkom en kruid met peper.
-
Verdeel er de meloen- en mozzarellabolletjes, de parmaham en de rode-uiringen over.
-
Lepel er de kruidenpesto over en werk af met de pecannoten en de apart gehouden kruiden.
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Trek de parmaham in fijnere repen en rol losjes op.
-
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en dille. Hou van elk een paar takjes apart voor de afwerking.
-
Snij de meloen in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Schep met een meloenschepje bolletjes uit de meloen.
-
Bereiding:
-
Maak de pesto: doe de pijnboompitten, de grana padano, de dille, het basilicum, het knoflook en het citroensap in een blender of hoge maatbeker en mix glad met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Doe de spinazie in een grote mengkom en kruid met peper.
-
Verdeel er de meloen- en mozzarellabolletjes, de parmaham en de rode-uiringen over.
-
Lepel er de kruidenpesto over en werk af met de pecannoten en de apart gehouden kruiden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier Wijn Fleurs de Prairie A.O.P. Côtes de Provence