- Bewaar

- Bewaar
Mexicaanse gehaktschotel met tortillachips
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Selección - Bonarda - Mendoza - Argentinië Tautavel Réserve - A.O.P. Côtes du Roussillon Villages - Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de uiringen en de diepgevroren paprikareepjes en tomatenblokjes 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Bak het gehakt 5 min. in dezelfde pan, zonder vetstof, en maak los met een vork. Breng op smaak met de tacokruiden en de cayennepeper en meng er de tomaten en de paprika onder.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1 eetl. olijfolie en verdeel er de tortillachips over. Schep er de gehaktmengeling over. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Selección - Bonarda - Mendoza - Argentinië Tautavel Réserve - A.O.P. Côtes du Roussillon Villages - Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de uiringen en de diepgevroren paprikareepjes en tomatenblokjes 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Bak het gehakt 5 min. in dezelfde pan, zonder vetstof, en maak los met een vork. Breng op smaak met de tacokruiden en de cayennepeper en meng er de tomaten en de paprika onder.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1 eetl. olijfolie en verdeel er de tortillachips over. Schep er de gehaktmengeling over. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Selección - Bonarda - Mendoza - Argentinië Tautavel Réserve - A.O.P. Côtes du Roussillon Villages - Gérard Bertrand