- Bewaar

- Bewaar
Mexicaanse lasagne met ham en romige spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Croix Colombe A.O.P. Coteaux Varois en Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Spoel de kidneybonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpoten bak de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak 5 min. Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en 4 dl water en laat 5 min. koken. Kruid met de spaghettikruiden, peper en zout. Meng er de kidneybonen onder.
-
Doe intussen de room in een steelpan en laat er de diepgevroren spinazie in smelten op een zacht vuur.
-
Verdeel een laagje tomatensaus over een ovenschaal en schik er een laag lasagnevellen naast elkaar op. Voeg een sneetje ham toe. Bedek opnieuw met tomatensaus, lasagnevellen en ham tot alles op is. Eindig met de spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Croix Colombe A.O.P. Coteaux Varois en Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Spoel de kidneybonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpoten bak de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roerbak 5 min. Bestrooi met de bloem en roer goed.
-
Overgiet met de tomatenstukjes en 4 dl water en laat 5 min. koken. Kruid met de spaghettikruiden, peper en zout. Meng er de kidneybonen onder.
-
Doe intussen de room in een steelpan en laat er de diepgevroren spinazie in smelten op een zacht vuur.
-
Verdeel een laagje tomatensaus over een ovenschaal en schik er een laag lasagnevellen naast elkaar op. Voeg een sneetje ham toe. Bedek opnieuw met tomatensaus, lasagnevellen en ham tot alles op is. Eindig met de spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Croix Colombe A.O.P. Coteaux Varois en Provence