- Bewaar

- Bewaar
Mexicaanse tortilla
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Chili Wijn Roodeberg rood Western Cape - KWV Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voor de vleessaus: verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine blokjes. Snipper de ui en de koriander fijn en pers het teentje knoflook. Snij de tomaten in blokjes.
-
Maak de salsa crudo: verwijder de pitjes uit het Spaanse pepertje en snij heel fijn. Snipper de koriander fijn. Pers het knoflook en snipper de rode uien heel fijn. Snij de tomaten in heel kleine blokjes en kruid met peper en zout. Meng alles goed onder elkaar.
-
Schil de avocado's, verwijder de pit en snij in reepjes. Besprenkel met limoensap.
-
Snij de sla in flinterdunne reepjes.
-
Meng de zure room met de wijnazijn en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Maak de vleessaus: verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de paprika en het gehakt toe en kruid met komijn, kaneel en oregano. Roerbak ± 6 min.
-
Voeg de tomatenblokjes toe, de koriander en de rode bonen. Laat 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout en roer af en toe.
-
Verdeel de vleessaus over de tortilla's, bestrooi met wat reepjes ijsbergsla en een paar reepjes avocado. Lepel er een beetje zure room, en een lepel salsa crudo over.
-
Afwerking:
-
Plooi de tortilla's als een portefeuille en warm ze op het moment zelf even op in een op 175 °C voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Chili Wijn Roodeberg rood Western Cape - KWV Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voor de vleessaus: verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine blokjes. Snipper de ui en de koriander fijn en pers het teentje knoflook. Snij de tomaten in blokjes.
-
Maak de salsa crudo: verwijder de pitjes uit het Spaanse pepertje en snij heel fijn. Snipper de koriander fijn. Pers het knoflook en snipper de rode uien heel fijn. Snij de tomaten in heel kleine blokjes en kruid met peper en zout. Meng alles goed onder elkaar.
-
Schil de avocado's, verwijder de pit en snij in reepjes. Besprenkel met limoensap.
-
Snij de sla in flinterdunne reepjes.
-
Meng de zure room met de wijnazijn en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Maak de vleessaus: verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de paprika en het gehakt toe en kruid met komijn, kaneel en oregano. Roerbak ± 6 min.
-
Voeg de tomatenblokjes toe, de koriander en de rode bonen. Laat 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout en roer af en toe.
-
Verdeel de vleessaus over de tortilla's, bestrooi met wat reepjes ijsbergsla en een paar reepjes avocado. Lepel er een beetje zure room, en een lepel salsa crudo over.
-
Afwerking:
-
Plooi de tortilla's als een portefeuille en warm ze op het moment zelf even op in een op 175 °C voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Casa Mayor Carmenère Old Vines Chili Wijn Roodeberg rood Western Cape - KWV Zuid-Afrika