- Bewaar

- Bewaar
Milanese schnitzel met appel -witloofslaatje en geroosterde aardappelen
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Chianti Superiore D.O.C.G. 'VegantE' Sensi Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
-
Snij de ongeschilde appel in staafjes en besprenkel met het citroensap.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij fijn.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de aardappelen over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en meng goed. Bestrooi met grof zeezout en bak ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de appel met het witloof, de veldsla en 1 eetl. olijfolie.
-
Meng de zure room met de mayonaise en het bieslook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels ± 3 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel het appel-witloofslaatje over de borden en werk af met de vinaigrette en de granaatappelpitten.
-
Serveer met de schnitzels en de aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Chianti Superiore D.O.C.G. 'VegantE' Sensi Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
-
Snij de ongeschilde appel in staafjes en besprenkel met het citroensap.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij fijn.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de aardappelen over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en meng goed. Bestrooi met grof zeezout en bak ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de appel met het witloof, de veldsla en 1 eetl. olijfolie.
-
Meng de zure room met de mayonaise en het bieslook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels ± 3 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel het appel-witloofslaatje over de borden en werk af met de vinaigrette en de granaatappelpitten.
-
Serveer met de schnitzels en de aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Chianti Superiore D.O.C.G. 'VegantE' Sensi Toscana - Italië