- Bewaar

- Bewaar
Milanese schnitzel met broccoli, champignons en kruidenboter
Onze drankensuggesties
Bier St Feuillien Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in gelijke staafjes.
-
Snij de champignons in 4 of 6.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de broccoli ± 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af en haal uit de kookpot.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de Milanese schnitzels ± 8 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de kruidenboter in de kookpot van de broccoli en bak de lente-uitjes 1 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. Roer er de broccoli onder en warm nog 2 à 3 min. mee op.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g broccoli in roosjes. 2 Kook de aardappel en de broccoli 20 min. gaar in water. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier St Feuillien Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in gelijke staafjes.
-
Snij de champignons in 4 of 6.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de broccoli ± 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af en haal uit de kookpot.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de Milanese schnitzels ± 8 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de kruidenboter in de kookpot van de broccoli en bak de lente-uitjes 1 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. Roer er de broccoli onder en warm nog 2 à 3 min. mee op.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g broccoli in roosjes. 2 Kook de aardappel en de broccoli 20 min. gaar in water. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier St Feuillien Blond Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône