- Bewaar

- Bewaar
Milanese schnitzel met couscous en groene groentjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Crillon A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Pluk intussen de blaadjes basilicum.
-
Pers de halve limoen.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de schnitzels 2 min. aan elke kant. Zet het vuur lager en laat nog ± 10 min. bakken.
-
Doe intussen de couscous in een kom en giet er de hete bouillon over. Dek af en laat 10 min. zwellen. Maak los met een vork en meng met het limoensap, 2 eetl. olijfolie, peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg de prinsessenbonen en de basilicumblaadjes toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de schnitzels over de borden, samen met de couscous en de groenten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Giet 1/2 dl heet water over 30 g couscous, dek af en laat 10 min. zwellen. 2 Snipper intussen 100 g spinazie en 1 takje vers basilicum fijn. 3 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een kookpot en laat de spinazie en het basilicum slinken. 4 Meng de spinazie onder de couscous en mix fijn.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Crillon A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Pluk intussen de blaadjes basilicum.
-
Pers de halve limoen.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de schnitzels 2 min. aan elke kant. Zet het vuur lager en laat nog ± 10 min. bakken.
-
Doe intussen de couscous in een kom en giet er de hete bouillon over. Dek af en laat 10 min. zwellen. Maak los met een vork en meng met het limoensap, 2 eetl. olijfolie, peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg de prinsessenbonen en de basilicumblaadjes toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de schnitzels over de borden, samen met de couscous en de groenten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Giet 1/2 dl heet water over 30 g couscous, dek af en laat 10 min. zwellen. 2 Snipper intussen 100 g spinazie en 1 takje vers basilicum fijn. 3 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een kookpot en laat de spinazie en het basilicum slinken. 4 Meng de spinazie onder de couscous en mix fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Crillon A.O.P. Ventoux