- Bewaar

- Bewaar
Minestrone met kikkererwten en voorjaarsgroenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Abdijbier Wijn EviDanse Merlot-Cabernet Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Snij de preien en de spitskool in fijne reepjes.
-
Hak de spinazie grof.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Breng de groentebouillon aan de kook en voeg de bloemkoolroosjes en de reepjes prei en spitskool toe. Laat 10 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Mix ondertussen de blaadjes basilicum met de pijnboompitten, het gepelde teentje knoflook, de parmezaan en de olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Voeg de kikkererwten en de grofgehakte spinazie toe aan de minestrone en laat nog 2 min. sudderen. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de minestrone over kommetjes of diepe borden en werk af met een lepeltje pesto.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Abdijbier Wijn EviDanse Merlot-Cabernet Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Snij de preien en de spitskool in fijne reepjes.
-
Hak de spinazie grof.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Breng de groentebouillon aan de kook en voeg de bloemkoolroosjes en de reepjes prei en spitskool toe. Laat 10 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Mix ondertussen de blaadjes basilicum met de pijnboompitten, het gepelde teentje knoflook, de parmezaan en de olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Voeg de kikkererwten en de grofgehakte spinazie toe aan de minestrone en laat nog 2 min. sudderen. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de minestrone over kommetjes of diepe borden en werk af met een lepeltje pesto.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Abdijbier Wijn EviDanse Merlot-Cabernet Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc