- Bewaar

- Bewaar
Minestrone met spek en tortellini
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Schil de peterseliewortel en snij samen met de stengel selder in gelijke staafjes.
-
Snij de prinsessenbonen in 2.
-
Spoel de rode kidneybonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de ui glazig.
-
Voeg de spekblokjes toe en bak 5 min.
-
Voeg de peterseliewortel, de selder en de gepelde tomaten toe en overgiet met de bouillon. Laat 5 min. koken op een hoog vuur.
-
Voeg de prinsessenbonen en de tortellini toe en laat nog 10 min. sudderen.
-
Voeg tegen het einde de rode kidneybonen toe en laat nog enkele minuten mee opwarmen.
-
Afwerking:
-
Werk elk bord soep af met 1 koffiel. pesto.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Schil de peterseliewortel en snij samen met de stengel selder in gelijke staafjes.
-
Snij de prinsessenbonen in 2.
-
Spoel de rode kidneybonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de ui glazig.
-
Voeg de spekblokjes toe en bak 5 min.
-
Voeg de peterseliewortel, de selder en de gepelde tomaten toe en overgiet met de bouillon. Laat 5 min. koken op een hoog vuur.
-
Voeg de prinsessenbonen en de tortellini toe en laat nog 10 min. sudderen.
-
Voeg tegen het einde de rode kidneybonen toe en laat nog enkele minuten mee opwarmen.
-
Afwerking:
-
Werk elk bord soep af met 1 koffiel. pesto.