Minipizza's met tonijn
Minipizza's met tonijn

Minipizza's met tonijn

25 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 10.7 g
Eiwit 5.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Steek 12 cirkeltjes (Ø ± 5 cm) uit het pizzadeeg met een uitsteekvormpje of een glaasje.

  4. Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork. Kruid met de oregano, peper en zout. Verdeel over de cirkeltjes tot op 1/2 cm van de rand.

  5. Snij de tomaten in 12 schijfjes en verdeel ze over de tonijn. Bestrooi met de geraspte kaas.

  6. Leg de minipizza's op een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Steek 12 cirkeltjes (Ø ± 5 cm) uit het pizzadeeg met een uitsteekvormpje of een glaasje.

  4. Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork. Kruid met de oregano, peper en zout. Verdeel over de cirkeltjes tot op 1/2 cm van de rand.

  5. Snij de tomaten in 12 schijfjes en verdeel ze over de tonijn. Bestrooi met de geraspte kaas.

  6. Leg de minipizza's op een bakplaat met bakpapier en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 10.7 g
Eiwit 5.3 g

Bekijk het recept digitaal