- Bewaar

- Bewaar
Minitaartjes met appel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen en snij in kleine blokjes.
-
Breng het appelsap aan de kook samen met de appelblokjes en de rozijnen. Laat koken tot al het vocht verdampt is.
-
Bereiding:
-
Snij 5 gelijke cirkels uit het kruimeldeeg en leg ze in kleine ovenschoteltjes (het deeg moet ook de randen bedekken).
-
Verdeel er de appeltjes met rozijnen over.
-
Klop de eieren met de suiker los tot een schuimige massa.
-
Meng er de ricotta onder tot een homogeen mengsel zonder klonters. Verdeel over de appeltjes.
-
Zet 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen en snij in kleine blokjes.
-
Breng het appelsap aan de kook samen met de appelblokjes en de rozijnen. Laat koken tot al het vocht verdampt is.
-
Bereiding:
-
Snij 5 gelijke cirkels uit het kruimeldeeg en leg ze in kleine ovenschoteltjes (het deeg moet ook de randen bedekken).
-
Verdeel er de appeltjes met rozijnen over.
-
Klop de eieren met de suiker los tot een schuimige massa.
-
Meng er de ricotta onder tot een homogeen mengsel zonder klonters. Verdeel over de appeltjes.
-
Zet 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.