- Bewaar

- Bewaar
Minuutsteak en groentecouscous met pesto
Onze drankensuggesties
Bier Keekebisj Sterk blond bier Wijn Château Le Logis de Sipian A.O.P. Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de paprikablokjes en de champignons toe en roerbak nog 10 min.
-
Voeg de laatste 2 min. de kerstomaten toe en roer er de pesto onder.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de minuutsteaks 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de couscous.
-
Afwerking:
-
Snij de minuutsteaks in 2 of 3 stukken en serveer met de groentecouscous.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (15 min.) 1 Snij 50 g champignons en 50 g kerstomaten in stukjes. 2 Kook 30 g minuutsteak samen met de groenten 10 min. in water. 3 Giet af, meng er 1 eetl. gekookte couscous onder en mix met 1 koffiel. plantaardige olie tot een gladde puree.
Onze drankensuggesties
Bier Keekebisj Sterk blond bier Wijn Château Le Logis de Sipian A.O.P. Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de paprikablokjes en de champignons toe en roerbak nog 10 min.
-
Voeg de laatste 2 min. de kerstomaten toe en roer er de pesto onder.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de minuutsteaks 1 à 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groenten onder de couscous.
-
Afwerking:
-
Snij de minuutsteaks in 2 of 3 stukken en serveer met de groentecouscous.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (15 min.) 1 Snij 50 g champignons en 50 g kerstomaten in stukjes. 2 Kook 30 g minuutsteak samen met de groenten 10 min. in water. 3 Giet af, meng er 1 eetl. gekookte couscous onder en mix met 1 koffiel. plantaardige olie tot een gladde puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keekebisj Sterk blond bier Wijn Château Le Logis de Sipian A.O.P. Médoc