Mozzarellahapjes
Mozzarellahapjes

Mozzarellahapjes

10 min.
Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 52 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 3.6 g
Eiwit 2.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep de mozzarellabolletjes goed droog met keukenpapier. Wentel ze achtereenvolgens door wat bloem, losgeklopt eiwit en paneermeel.

  3. Bak de bolletjes heel even in heet frituurvet van 175 °C tot ze goudbruin zijn. Let erop dat de kaas niet smelt.

  4. Afwerking:
  5. Kruid met de Italiaanse mix en dien onmiddellijk op met prikkertjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep de mozzarellabolletjes goed droog met keukenpapier. Wentel ze achtereenvolgens door wat bloem, losgeklopt eiwit en paneermeel.

  3. Bak de bolletjes heel even in heet frituurvet van 175 °C tot ze goudbruin zijn. Let erop dat de kaas niet smelt.

  4. Afwerking:
  5. Kruid met de Italiaanse mix en dien onmiddellijk op met prikkertjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 52 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 3.6 g
Eiwit 2.4 g

Bekijk het recept digitaal