Mueslirepen met bosvruchten
Mueslirepen met bosvruchten

Mueslirepen met bosvruchten

Ontbijt
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 137 kcal
Vet 3.1 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 23.3 g
Suiker 12 g
Vezel 2.2 g
Eiwit 2.9 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Meng de droge ingrediënten onder elkaar: de bloem, de muesli, het bakpoeder en het zout.

  4. Klop het ei los met een vork.

  5. Nu is het aan de natte ingrediënten. Klop het ei onder de haverdrink, de agavesiroop en de kokosolie.

  6. Meng het natte mengsel onder het droge mengsel. Voeg de diepgevroren bosvruchten toe.

  7. Bereiding:
  8. Vraag aan je hulpkok om de oven op 185 °C voor te verwarmen.

  9. Leg een vel bakpapier in een ovenschaal van 20 bij 30 cm. Verdeel het mueslimengsel in een gelijke laag over de ovenschaal en strijk glad.

  10. Vraag aan je hulpkok om de ovenschaal ± 20 min. in de voorverwarmde oven te zetten. Daarna mag het mueslimengsel uit de oven. Laat afkoelen.

  11. Maak intussen het glazuur: meng de bloemsuiker onder het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt.

  12. Afwerking:
  13. Vraag aan je hulpkok om het gebakken mueslimengsel in 12 repen te snijden. Verdeel er het glazuur over met een lepel en laat hard worden.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Meng de droge ingrediënten onder elkaar: de bloem, de muesli, het bakpoeder en het zout.

  4. Klop het ei los met een vork.

  5. Nu is het aan de natte ingrediënten. Klop het ei onder de haverdrink, de agavesiroop en de kokosolie.

  6. Meng het natte mengsel onder het droge mengsel. Voeg de diepgevroren bosvruchten toe.

  7. Bereiding:
  8. Vraag aan je hulpkok om de oven op 185 °C voor te verwarmen.

  9. Leg een vel bakpapier in een ovenschaal van 20 bij 30 cm. Verdeel het mueslimengsel in een gelijke laag over de ovenschaal en strijk glad.

  10. Vraag aan je hulpkok om de ovenschaal ± 20 min. in de voorverwarmde oven te zetten. Daarna mag het mueslimengsel uit de oven. Laat afkoelen.

  11. Maak intussen het glazuur: meng de bloemsuiker onder het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt.

  12. Afwerking:
  13. Vraag aan je hulpkok om het gebakken mueslimengsel in 12 repen te snijden. Verdeel er het glazuur over met een lepel en laat hard worden.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 137 kcal
Vet 3.1 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 23.3 g
Suiker 12 g
Vezel 2.2 g
Eiwit 2.9 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal