- Bewaar

- Bewaar
Mueslirepen met bosvruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Meng de droge ingrediënten onder elkaar: de bloem, de muesli, het bakpoeder en het zout.
-
Klop het ei los met een vork.
-
Nu is het aan de natte ingrediënten. Klop het ei onder de haverdrink, de agavesiroop en de kokosolie.
-
Meng het natte mengsel onder het droge mengsel. Voeg de diepgevroren bosvruchten toe.
-
Bereiding:
-
Vraag aan je hulpkok om de oven op 185 °C voor te verwarmen.
-
Leg een vel bakpapier in een ovenschaal van 20 bij 30 cm. Verdeel het mueslimengsel in een gelijke laag over de ovenschaal en strijk glad.
-
Vraag aan je hulpkok om de ovenschaal ± 20 min. in de voorverwarmde oven te zetten. Daarna mag het mueslimengsel uit de oven. Laat afkoelen.
-
Maak intussen het glazuur: meng de bloemsuiker onder het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt.
-
Afwerking:
-
Vraag aan je hulpkok om het gebakken mueslimengsel in 12 repen te snijden. Verdeel er het glazuur over met een lepel en laat hard worden.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Meng de droge ingrediënten onder elkaar: de bloem, de muesli, het bakpoeder en het zout.
-
Klop het ei los met een vork.
-
Nu is het aan de natte ingrediënten. Klop het ei onder de haverdrink, de agavesiroop en de kokosolie.
-
Meng het natte mengsel onder het droge mengsel. Voeg de diepgevroren bosvruchten toe.
-
Bereiding:
-
Vraag aan je hulpkok om de oven op 185 °C voor te verwarmen.
-
Leg een vel bakpapier in een ovenschaal van 20 bij 30 cm. Verdeel het mueslimengsel in een gelijke laag over de ovenschaal en strijk glad.
-
Vraag aan je hulpkok om de ovenschaal ± 20 min. in de voorverwarmde oven te zetten. Daarna mag het mueslimengsel uit de oven. Laat afkoelen.
-
Maak intussen het glazuur: meng de bloemsuiker onder het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt.
-
Afwerking:
-
Vraag aan je hulpkok om het gebakken mueslimengsel in 12 repen te snijden. Verdeel er het glazuur over met een lepel en laat hard worden.