- Bewaar

- Bewaar
Muffins met een hart van karamel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 25 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Klop de eieren met de suiker tot een luchtig deeg. Voeg de melk en de agavesiroop toe.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.
-
Roer het eiermengsel en de blokjes appel onder de bloem. Doe dit snel en roer niet te veel (er mogen nog klonters in het deeg zitten, zo blijven de muffins luchtig).
-
Leg 6 papieren muffinvormpjes in een muffinbakvormen vul ze voor de helft met deeg.
-
Leg 2 snoepjes in elke muffin en vul verder aan met het deeg.
-
Zet 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appelen en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 25 min. in de oven)
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Klop de eieren met de suiker tot een luchtig deeg. Voeg de melk en de agavesiroop toe.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.
-
Roer het eiermengsel en de blokjes appel onder de bloem. Doe dit snel en roer niet te veel (er mogen nog klonters in het deeg zitten, zo blijven de muffins luchtig).
-
Leg 6 papieren muffinvormpjes in een muffinbakvormen vul ze voor de helft met deeg.
-
Leg 2 snoepjes in elke muffin en vul verder aan met het deeg.
-
Zet 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.