- Bewaar

- Bewaar
Noedelwok met Chinese kool en Praagse schnitzel
Onze drankensuggesties
Bier St. Bernardus Tripel Sterk blond bier Wijn Clos La Coutale Malbec A.O.P. Cahors
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
min.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de Chinese kool in repen van 1 cm.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij de lente-uitjes in schuine reepjes.
-
Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Kook de eiermie gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok en roerbak het knoflook en de gember. Voeg 3/4 van de lente-uitjes toe en roerbak 1 min. Voeg alle groenten toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur.
-
Overgiet met de woksaus en besprenkel met enkele druppels limoensap. Meng er de eiermie onder.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedelwok en de schnitzels over de borden.
-
Bestrooi met de rest van de lente-ui.
Lekker met wat chilisaus.
Onze drankensuggesties
Bier St. Bernardus Tripel Sterk blond bier Wijn Clos La Coutale Malbec A.O.P. Cahors
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
min.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de Chinese kool in repen van 1 cm.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij de lente-uitjes in schuine reepjes.
-
Pers de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Kook de eiermie gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok en roerbak het knoflook en de gember. Voeg 3/4 van de lente-uitjes toe en roerbak 1 min. Voeg alle groenten toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur.
-
Overgiet met de woksaus en besprenkel met enkele druppels limoensap. Meng er de eiermie onder.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedelwok en de schnitzels over de borden.
-
Bestrooi met de rest van de lente-ui.
Lekker met wat chilisaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier St. Bernardus Tripel Sterk blond bier Wijn Clos La Coutale Malbec A.O.P. Cahors