- Bewaar

- Bewaar
Noedelwok met kalfsreepjes, paksoi en oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Amberbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de paksoi in stukken van ± 2 cm.
-
Snij de kalfssneden in fijne reepjes.
-
Scheur de oesterzwammen in stukken.
-
Snipper de lente-uitjes en de koriander fijn.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. arachideolie in een wok of grote pan en roerbak de sojascheuten en de paksoi 4 min. Haal uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de oesterzwammen en 3/4 van de lente-uitjes 4 min. Haal uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak het vlees 3 min. Voeg de noedels en de groenten opnieuw toe. Meng er de woksaus onder en laat nog even opwarmen.
-
Bestrooi met de koriander en de rest van de lente-uitjes.
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Amberbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de paksoi in stukken van ± 2 cm.
-
Snij de kalfssneden in fijne reepjes.
-
Scheur de oesterzwammen in stukken.
-
Snipper de lente-uitjes en de koriander fijn.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. arachideolie in een wok of grote pan en roerbak de sojascheuten en de paksoi 4 min. Haal uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de oesterzwammen en 3/4 van de lente-uitjes 4 min. Haal uit de wok.
-
Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak het vlees 3 min. Voeg de noedels en de groenten opnieuw toe. Meng er de woksaus onder en laat nog even opwarmen.
-
Bestrooi met de koriander en de rest van de lente-uitjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kwak Amberbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië