Noedelwok met kalfsreepjes, paksoi en oesterzwammen
Noedelwok met kalfsreepjes, paksoi en oesterzwammen

Noedelwok met kalfsreepjes, paksoi en oesterzwammen

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 537 kcal
Vet 14.4 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 58.3 g
Suiker 8.8 g
Vezel 6.3 g
Eiwit 45.1 g
Zout 4.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de paksoi in stukken van ± 2 cm.

  2. Snij de kalfssneden in fijne reepjes.

  3. Scheur de oesterzwammen in stukken.

  4. Snipper de lente-uitjes en de koriander fijn.

  5. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  6. Verhit intussen 1 eetl. arachideolie in een wok of grote pan en roerbak de sojascheuten en de paksoi 4 min. Haal uit de wok.

  7. Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de oesterzwammen en 3/4 van de lente-uitjes 4 min. Haal uit de wok.

  8. Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak het vlees 3 min. Voeg de noedels en de groenten opnieuw toe. Meng er de woksaus onder en laat nog even opwarmen.

  9. Bestrooi met de koriander en de rest van de lente-uitjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de paksoi in stukken van ± 2 cm.

  2. Snij de kalfssneden in fijne reepjes.

  3. Scheur de oesterzwammen in stukken.

  4. Snipper de lente-uitjes en de koriander fijn.

  5. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  6. Verhit intussen 1 eetl. arachideolie in een wok of grote pan en roerbak de sojascheuten en de paksoi 4 min. Haal uit de wok.

  7. Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak de oesterzwammen en 3/4 van de lente-uitjes 4 min. Haal uit de wok.

  8. Verhit 1 eetl. arachideolie in de wok en roerbak het vlees 3 min. Voeg de noedels en de groenten opnieuw toe. Meng er de woksaus onder en laat nog even opwarmen.

  9. Bestrooi met de koriander en de rest van de lente-uitjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 537 kcal
Vet 14.4 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 58.3 g
Suiker 8.8 g
Vezel 6.3 g
Eiwit 45.1 g
Zout 4.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Kwak Amberbier Wijn Brindisi Rosso D.O.C. `Virgilius' Rubino Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal