- Bewaar

- Bewaar
Normandisch visbordje
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc 1er Cru- A.C. Moselle luxembourgeoise Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Snij de champignons in 4.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons enkele min. op een hoog vuur. Besprenkel met een beetje citroensap en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Bereiding:
-
30 min.
-
Leg de diepgevroren hondstong-zalmrolletjes naast elkaar in een brede kookpot. Giet er de visfond bij en kruid met de tijm en het blaadje laurier. Dek af en laat 10 à 12 min. gaar worden.
-
Voeg de diepgevroren mosselen toe en laat nog 3 min. sudderen.
-
Schep de vis en de mosselen uit de kookpot en hou warm. Giet het kookvocht door een zeef.
-
Smelt 3 eetl. boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even bakken en giet er al roerend het kookvocht van de vis bij, tot u een smeuïge saus krijgt.
-
Meng de champignons en de mosselen onder de saus.
-
Roer de kreeftensoep onder de saus. Breng op smaak met de rest van het citroensap, peper, zout en nootmuskaat. Warm nog even op zonder te laten koken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de hondstong-zalmrolletjes over de borden en lepel er de saus rond. Geef er sneetjes stokbrood bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc 1er Cru- A.C. Moselle luxembourgeoise Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Snij de champignons in 4.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons enkele min. op een hoog vuur. Besprenkel met een beetje citroensap en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Bereiding:
-
30 min.
-
Leg de diepgevroren hondstong-zalmrolletjes naast elkaar in een brede kookpot. Giet er de visfond bij en kruid met de tijm en het blaadje laurier. Dek af en laat 10 à 12 min. gaar worden.
-
Voeg de diepgevroren mosselen toe en laat nog 3 min. sudderen.
-
Schep de vis en de mosselen uit de kookpot en hou warm. Giet het kookvocht door een zeef.
-
Smelt 3 eetl. boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even bakken en giet er al roerend het kookvocht van de vis bij, tot u een smeuïge saus krijgt.
-
Meng de champignons en de mosselen onder de saus.
-
Roer de kreeftensoep onder de saus. Breng op smaak met de rest van het citroensap, peper, zout en nootmuskaat. Warm nog even op zonder te laten koken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de hondstong-zalmrolletjes over de borden en lepel er de saus rond. Geef er sneetjes stokbrood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc 1er Cru- A.C. Moselle luxembourgeoise Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal