- Bewaar

- Bewaar
Nuggets met pesto-spinaziestoemp
Onze drankensuggesties
Wijn Las Casas del Toqui Chardonnay Chili Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Farnese - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook ze gaar in lichtgezouten water gedurende ± 25 min. Giet af.
-
Snij de varkensescalopes in stukken van 3 bij 4 cm.
-
Klop het ei met een vork los in een diep bord.
-
Verkruimel de tortillachips (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt) en meng met het paneermeel in een diep bord.
-
Maak de nuggets: wentel de stukken vlees eerst door het paneermeel met de chips, dan door het ei en opnieuw door het paneermeel. Zet opzij.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en laat de spinazie slinken gedurende 2 à 3 min. Roer er de pesto en de mascarpone onder. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verhit ondertussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes vlees gedurende 2 à 3 min. langs elke kant. Haal het vlees uit de pan. Doe er 1 dl water in en schraap de braadresten los. Roer er de instantsausbinder onder.
-
Pureer de aardappelen en meng er de spinazie onder.
-
Afwerking:
-
Serveer de nuggets met de spinazie-stoemp en de saus.
Onze drankensuggesties
Wijn Las Casas del Toqui Chardonnay Chili Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Farnese - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook ze gaar in lichtgezouten water gedurende ± 25 min. Giet af.
-
Snij de varkensescalopes in stukken van 3 bij 4 cm.
-
Klop het ei met een vork los in een diep bord.
-
Verkruimel de tortillachips (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt) en meng met het paneermeel in een diep bord.
-
Maak de nuggets: wentel de stukken vlees eerst door het paneermeel met de chips, dan door het ei en opnieuw door het paneermeel. Zet opzij.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en laat de spinazie slinken gedurende 2 à 3 min. Roer er de pesto en de mascarpone onder. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verhit ondertussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes vlees gedurende 2 à 3 min. langs elke kant. Haal het vlees uit de pan. Doe er 1 dl water in en schraap de braadresten los. Roer er de instantsausbinder onder.
-
Pureer de aardappelen en meng er de spinazie onder.
-
Afwerking:
-
Serveer de nuggets met de spinazie-stoemp en de saus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Las Casas del Toqui Chardonnay Chili Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Farnese - Italië