- Bewaar

- Bewaar
Omelet met champignon-geitenkaasvulling
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Snij de champignons in 4. - Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn. - Knip de tuinkers uit het bakje. - Klop de eieren los met een vork. Kruid met de helft van het bieslook, zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en haal uit de pan. Hou warm.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en giet er de losgeklopte eieren in. Bak tot een omelet.
-
Afwerking:
-
Leg de omelet op een bord en verdeel er de champignons over. Verkruimel er de geitenkaas over en bestrooi met de rest van het bieslook, de lenteui en de tuinkers. Vouw de omelet dicht.
Vervang de champignons door oesterzwammen of boschampignons, de tuinkers door waterkers of rucola en de geitenkaas door feta, mozzarella of brie. Of trek de koelkast open en improviseer met restjes!
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Snij de champignons in 4. - Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn. - Knip de tuinkers uit het bakje. - Klop de eieren los met een vork. Kruid met de helft van het bieslook, zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en haal uit de pan. Hou warm.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en giet er de losgeklopte eieren in. Bak tot een omelet.
-
Afwerking:
-
Leg de omelet op een bord en verdeel er de champignons over. Verkruimel er de geitenkaas over en bestrooi met de rest van het bieslook, de lenteui en de tuinkers. Vouw de omelet dicht.
Vervang de champignons door oesterzwammen of boschampignons, de tuinkers door waterkers of rucola en de geitenkaas door feta, mozzarella of brie. Of trek de koelkast open en improviseer met restjes!