- Bewaar

- Bewaar
Omeletmuffins met geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in blokjes.
-
Hak de blaadjes dragon fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de courgette en de paprika 6 à 8 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Neem intussen een muffinbakvorm voor 6 stuks en vul de vormpjes met bakpapier. Laat het papier 3 cm boven de rand uitkomen.
-
Klop de eieren los met de lichte room en de dragon. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de groenten over de vormpjes en bedek met de eiermengeling. Verkruimel de geitenkaas boven de muffins. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in blokjes.
-
Hak de blaadjes dragon fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de courgette en de paprika 6 à 8 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Neem intussen een muffinbakvorm voor 6 stuks en vul de vormpjes met bakpapier. Laat het papier 3 cm boven de rand uitkomen.
-
Klop de eieren los met de lichte room en de dragon. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de groenten over de vormpjes en bedek met de eiermengeling. Verkruimel de geitenkaas boven de muffins. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen.