- Bewaar

- Bewaar
Oosters gekruide kabeljauw met teriyakigroenten
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember.
-
Rasp de schil van de limoen en pers hem uit.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje.
-
Mix het pepertje, de korianderblaadjes en 1/3 van de steeltjes, de gember, het limoensap en de zeste, het gepelde teentje knoflook, de sojasaus en de olijfolie tot een gladde pasta.
-
Snij de aubergines in blokjes van 2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de diepgevroren kabeljauwfilets in een met boter ingevette ovenschaal. Smeer er de kruidenpasta op. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok of pan en stoof de fijngesnipperde sjalotten 3 min. Voeg de aubergine- en paprikablokjes toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur. Laat nog 10 min. op een matig vuur bakken.
-
Kook ondertussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak de amandelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Meng de noedels onder de groenten en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en leg er telkens een kabeljauwfilet op. Werk af met de gehakte amandelnoten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij het vruchtvlees van 100 g aubergine in blokjes. Kook samen met 25 g kabeljauwfi let (diepvries) en 1 eetl. nestnoedels 15 min. in een bodempje water. 2 Snipper ondertussen de blaadjes van 1 takje verse koriander fijn. 3 Voeg de koriander en 1 koffi el. plantaardige olie toe aan de bereiding en pureer.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember.
-
Rasp de schil van de limoen en pers hem uit.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje.
-
Mix het pepertje, de korianderblaadjes en 1/3 van de steeltjes, de gember, het limoensap en de zeste, het gepelde teentje knoflook, de sojasaus en de olijfolie tot een gladde pasta.
-
Snij de aubergines in blokjes van 2 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de diepgevroren kabeljauwfilets in een met boter ingevette ovenschaal. Smeer er de kruidenpasta op. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de rijstolie in een wok of pan en stoof de fijngesnipperde sjalotten 3 min. Voeg de aubergine- en paprikablokjes toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur. Laat nog 10 min. op een matig vuur bakken.
-
Kook ondertussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Hak de amandelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Meng de noedels onder de groenten en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en leg er telkens een kabeljauwfilet op. Werk af met de gehakte amandelnoten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij het vruchtvlees van 100 g aubergine in blokjes. Kook samen met 25 g kabeljauwfi let (diepvries) en 1 eetl. nestnoedels 15 min. in een bodempje water. 2 Snipper ondertussen de blaadjes van 1 takje verse koriander fijn. 3 Voeg de koriander en 1 koffi el. plantaardige olie toe aan de bereiding en pureer.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Tocornal Sauvignon Blanc Viña Cono Sur Central Valley - Chili